Friday, January 8

Mirësevini <- Kliko këtu

Ky blog mund të përdoret nga anëtarët e kishës së krishtit për njoftime, lutje, vargje nga bibla, përshëndetje apo cdo lloj përdorimi tjetër që lehtëson komunikimin midis vëllezërve dhe motrave tona. Gjithashtu këtu është i mundur diskutimi i hapur mes anëtarëve të kishës sonë.
Paqja dhe dashuria e Perëndisë qoftë mbi ju të gjithë.

Thursday, January 7

Diskutime <- Kliko këtu

Ketu mund te diskutoni per temat qe deshironi.

Sugjerime <- Kliko këtu

Ketu mund te shkruani sugjerime per blogun por edhe per organizimin e Kishes ne teresi.

Kërkesa për Lutje <- Kliko këtu

Ketu mund te shkruani kerkesat per lutje.

Njoftime <- Kliko këtu

Ketu mund te postohen lajmerime apo njoftime te ndryshme!

Vargje nga Bibla <- Kliko këtu

Ketu mund te shkruani dhe komentoni vargje nga Bibla.

Zinxhiri <- Kliko këtu

Ketu mund te komunikojne gjithe zinxhiriotet.

Materiale / Artikuj <- Kliko këtu

Ketu mund te postoni artikuj/materiale te ndryshem.

Pyetje / Përgjigje <- Kliko këtu

Këtu mund të shkruani cdo pyetje apo paqartësi që keni lidhur me cështje të ndryshme të besimit dhe vëllezërit tanë te grupit të Edukim-Ungjillizimit do të përpiqen t'ju përgjigjen!

Saturday, January 2

Citime/Shprehje qe ju kanë lënë mbresë <- Kliko këtu

Këtu mund të ndani me ne citime të ndryshme apo shprehje të bukura që ju kanë lënë mbresë!

Receta gatimi <- Kliko këtu

Kjo hapësirë është për të gjithë ata që duan të mësojnë apo të ndajnë receta të shijshme ushqimi

Humor <- Kliko këtu

Kujdes: Humori cënon rëndë gjendjen e keqe shpirtërore!!!

Friday, January 1

Foto nga Kisha <- Kliko mbi fotot për t'i parë të mëdha


Pamje e godines se Kishes ne Vigjilje te Krishtlindjes 2007